Tekninen konsultointi

Liitos- ja piirilevy­teknologiaan erikoistuneiden yritysten konsultointi­palvelut

Tekninen konsultointi pureutuu organisaatiosi toimintaa ja tuotanto­prosesseja koskeviin haasteisiin. Laadukkaat työtavat ja tuotteet, käytettävyys, turvallisuus sekä kannattavuus ovat asioita, joiden parissa liikkeen­johdon konsulttina työskentelen. Jokainen asiakas ja jokainen haaste on kuitenkin erilainen. Siksi räätälöin konsultointi­palveluni aina yksilöllisesti kullekin organisaatiolle. Ota yhteyttä, niin keskustellaan sinun yrityksesi tilanteesta!

Haetko oikeaa teknologiaratkaisua

Tai uusia asiakkaita teknologiallesi 

Yli 30 vuoden kokemukseni ja tietotaitoni ovat käytössäsi kattaen monipuolisesti osa-alueet teknologia valinnoista, arvioinneista teknisiin haasteisiin, tuotesuunnittelusta ratkaisujen hankintaan ja valmistuksen suunnitteluun, unohtamatta luotettavuutta ja ympäristökysymyksiä. Laaja suhdeverkostoni on myös käytössäsi ja näin voin auttaa sinua löytämään oikeat kontaktit tarpeen mukaan (business leads). 

Toimin asiantuntijana erityisesti liitos- ja piirilevy­tekniikkaa tuotannossaan käyttävissä, ulkomaisissa organisaatioissa. Olen työskennellyt alan kansainvälisissä yrityksissä vastaavien asioiden parissa yli 30 vuoden ajan, joista viimeiset 10 vuotta Aasian markkinoilla. Minusta saat kokeneen asiantuntijan juuri sinun erityisalallesi.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otan yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaan asiaan mahdollisimman pian.

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.